Coronavirusul aduce provocări majore pentru cetățenii din diferite țări din Europa și companiilor precum RWA Raiffeisen Agro România. În același timp, însă, pe măsură ce ne îndeplinim obligația de a menține lanțul de aprovizionare, trebuie să ținem cont constant de securitatea companiei noastre.

Suntem într-un domeniu de activitate esențial și multă lume depinde de activitatea noastra. Prioritatea noastră în acest moment este siguranța clienților, colaboratorilor și angajaților noștri, precum și continuitatea activitâții noastre astfel încât să ne putem onora angajamentele luate în fața partenerilor noștri.

Noi, RWA Raiffeisen Agro România, depunem în continuare eforturi să fim alături de agricultori în această perioadă alertă când inputurile sunt atât de necesare pentru efectuarea tratamentelor fitosanitare, când însămânțările de primăvară au început. Știm că în acest domeniu nimic nu suferă amânare, dar trebuie să fim responsabili, întelegători și solidari!

În agricultură, una din cheile succesului este să faci toată lucrările la timp. Altfel, pot interveni întârzieri, care aduc cu ele cheltuieli suplimentare și un risc pentru recoltă. Ca să faci toate lucrările la timp ai nevoie de produse livrate cât de repede posibil. Este și unul din mesajele pe care se bazează activitatea companiei RWA Raiffeisen Agro România, intrată pe piața din România în urmă cu 5 ani. Încă de la început, cei de la RWA Raiffeisen Agro România le-au transmis fermierilor că marfa le va fi livrată în maximum 24 de ore de la comandă tinand cont de stocul disponibil. Și s-au ținut de cuvânt de fiecare dată.

”Să fii prompt înseamnă să fii serios!”

Promisiunile respectate i-au făcut pe fermieri să colaboreze tot mai mult cu RWA. „Compania RWA îmi asigură toate inputurile necesare pentru a-mi desfășura activitatea în condiții optime, sunt foarte prompți, dacă am nevoie de ceva să intervin, a doua zi sun și îmi primesc produsele”, spune George Păscuț, fermier din Orțișoara, locul în care RWA a avut primul sediu. Este completat de Dancu Janos, agricultor care muncește pământuri din zona Pecica, Arad: „Aici conteaza și ceasul, nu zilele. Dau un telefon: atunci reprezentantul lor trebuie să știe că se urcă în mașină și-mi aduce ce trebuie. Este foarte important că sunt prompți, la minut. Pentru că aici nu se poate să amânăm, că aduci poimâine sau răspoimâine. Să fii prompt înseamnă să fii serios!”.

De altfel, compania cu origini austriece a avut drept primă zonă de activitate partea de Vest a României, cu județele Timiș și Arad în prim-plan. Ușor-ușor, afacerea a crescut și acum RWA Raiffeisen Agro Romania colaborează și cu fermieri din Sudul țării noastre.

 

 

Articolul original a fost publicat în data de 29 martie 2020 și preluat de pe https://agrointel.ro/137105/aveti-incredere-sa-apelati-la-produsele-si-specialistii-rwa-raiffeisen-agro-romania-in-aceasta-perioada/.

Share