MAGITOT se consideră un magician norocos. A avut parte de o campanie cu final fericit după ce echipa de hibrizi de porumb pe care a antrenat-o a avut rezultate uimitoare.

Recolta a fost bogată și, indiferent cine face parte din echipă, a demonstrat că are potențial mare de producție. Fie că fac parte din grupa FAO 360 sau FAO 440, hibrizii de la RWA aduc succesul pe diferite tipuri de teren, în condiții diverse de climă.

Tweetor se adaptează ușor la orice tip de sol, Lampard este tolerant la arșiță și secetă, Persic are producții de top în toate mediile de cultură, Akinom are vigoare bună la răsărire, iar Gloriett este foarte constant.

RWA Raiffeisen Agro România este echipa lui MAGITOT și vine către fermieri cu o gamă largă de hibrizi de porumb care dau randamente satisfăcătoare. Mai multe detalii despre hibrizii porumb de la RWA, găsiți pe  RWA Romania: Catalog Primavara 2022

RWA Raiffeisen Agro România și grupul Agrointeligența – BT Video continuă seria de clipuri în care fiecare fermier pasionat se poate regăsi. Rolul agricultorului în acest concept media este jucat de Marius Drăguș, adică MAGITOT, magicianul pasionat de agricultură de când era copil.

Etichete: ,
Share