RWA Raiffeisen Agro România şi partenerii săi în producţia de inputuri agricole şi în comercializarea de utilaje agricole asigură contracte de trading sau de vânzare avantajoase pentru fermierii din ţară şi pentru dezvoltarea culturilor agricole.

Termenii contractuali sunt diferenţiaţi conform produselor alese şi sunt agreaţi de cele două părţi înainte de încheierea contractului, astfel încât toate demersurile necesare să fie cât mai simple. Fiecare contract va elabora toate detaliile legate de obligaţiile celor două părţi, despre diferitele produse furnizate, metodele de plată şi de livrare etc.

Livrarea bunurilor comandate se va face in limita stocului disponibil, RWA Raiffeisen Agro Romania fiind un re-vanzator, nu producator de input-uri pentru agricultura.

Îţi stăm la dispoziţie cu orice fel de detalii suplimentare şi sfaturi necesare pentru începerea unui parteneriat de succes, ce va duce la dezvoltarea afacerii tale în agricultură.

 

Informații referitoare la prelucrarea datelor conform Articol 13 și 14 din Regulamentul de bază privind protecția datelor (GDPR)

Vă informăm că din data de 25 mai 2018 se aplică prevederile Regulamentului UE nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Știm cât de importantă este pentru dumneavoastră protecția datelor cu caracter personal și asigurarea confidențialității acestora, de aceea va invităm sa parcurgeți informațiile din documentul atașat.