Adrian Florin Toader este un fermier din localitatea Movilița, județul Ialomița, care a atins bariera de 1.000 de hectare cultivate. O astfel de suprafață aduce multe beneficii, dar și provocările sunt pe măsură.

De-a lungul anilor, fermierul a înțeles că are nevoie de partneri de încredere care să îl ajute să economiească bani, dar și timp. Este nevoie de cantități uriașe de input-uri pentru a acoperi necesarul fermei.

Ialomițeanul a apelat la RWA Raiffeisen Agro România și a reușit să găsească partenerul de care avea nevoie. Specialiștii companiei l-au susținut de-a lungul întregului sezon agricol. De la achiziția de semințe și până la vânzarea recoltei.

”Societatea noastră achiziționează de la RWA îngrășăminte, erbicide, pesticide, insecticide, inclusiv genetică RWA. Colaborăm de doi ani și pot spune că este o relație bazată pe seriozitate, promptitudine, corectitudine și nu am avut probleme până astăzi”

Unul dintre beneficiile pe care Adrian Florin Toader le-a sesizat în relația cu RWA a fost în timpul recoltei.

”Noi putem vinde tot ce producem către RWA. Avem siguranță din punct de vedere al logisticii. Anul trecut, camioanele au ajuns la timp, analizele culturii au fost ok, plata a fost făcut conform înțelegerii. Vom colabora și anul acesta” a declarat fermierul ialomițean.

Share