Povestea de iubire dintre MAGITOT și rapița Aurelia de la RWA a ajuns la un alt nivel. Magicianul continuă să îi facă declarații de dragoste, dar a venit și cu o propunere surprinzătoare: să fugă în lume.

Este singura sa șansă a magicianului să rămână alături de Aurelia, altfel va fi răpită de fermieri. Rapița este una dintre culturile cu o profitabilitate crescută în România și cu un potential ridicat. Recoltarea sa în prima parte a verii aduce primii bani în fermă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care agricultorii români mizează din ce în ce mai mult pe cultura de rapiță. Un alt motiv important îl reprezintă prețul bun obținut. Mai ales cel pentru recolta din 2021.

Uleiul de rapiță este folosit în alimentație și reprezintă o sursă alternativă de combustibil pentru tractoare și mașinile agricole.

Aurelia este un hibrid de rapiță semi-timpuriu, iar perioada optimă de semănat este 15 august – 25 septembrie.

RWA Raiffeisen România și grupul Agrointeligența – BT Video continuă seria de clipuri  în care fiecare fermier pasionat se poate regăsi. Rolul agricultorului în acest concept media este jucat de Marius Drăguș, adică MAGITOT, magicianul pasionat de agricultură de când era copil.

Pe lângă Aurelia, RWA Raiffesein România mai are în portofoliu hibrizi de rapiță cu caracteristici pentru nevoile fiecărui fermier.

Toate carecteristicile hibrizilor de rapiță RWA pot fi găsite pe: https://raiffeisen-agro.ro/produse-rapita/.

Share