RWA CEREALE

RWA CEREALE este un îngrășământ foliar formulat special pentru culturile de cereale. Oferă o nutriție echilibrată plantelor și previne carențele în microelemente.

Este recomandat a se folosi în timpul fazelor critice de creștere cum ar fi înfrățirea, alungirea paiului, faza de burduf, cât și în vederea pregătirii pentru iernare și la reluarea vegetației primăvara devreme.

RWA CEREALE poate fi utilizat în combinație cu alte îngrășăminte și biostimulatori și produse de protecție a plantelor, fiind compatibil cu majoritatea produselor de pe piață. Înainte de combinarea cu produse de protecție a plantelor recomandăm realizarea unui test de precipitare!

Previne apariția carențelor în microelemente și îmbunătățește disponibilitatea elementelor pentru plante.
Intensifică fotosinteza și crește rezistența plantelor la stres.

Conține macroelemente și microelemente chelatate complet.
Forma lichidă asigură asimilarea ușoară de către plante dar și o aplicare facilă și rapidă a produsului, reducând timpul de pregătire și aplicare a soluției.


CONȚINE:

Substanță activă Concentrație
Azot7.0%; 80.5 g/l
Fosfor3.0%; 35.1 g/l
Potasiu5.0%; 57.6 g/l
Bor0.03%; 345 mg/l
Cupru0.15%; 1725 mg/l
Fier0.10%; 1150 mg/l
Mangan0.15%; 1725 mg/l
Molibden0.002%; 23.6 mg/l
Zinc0.25%; 2875 mg/l
Ambalaj: 10 L

RECOMANDĂRI DE APLICARE:

Cultura Doză de aplicare Fază de dezvoltare
Cereale păioase de toamnă și primăvară 3-5 l/ha în 200-300 l apă Este recomandat a fi folosit în culturile de cereale pentru a asigură o nutriție echilibrată și pentru a preveni apariția carențelor în microelemente. Este recomandat a se folosi în timpul fazelor critice de creștere cum ar fi înfrățirea, alungirea paiului, faza de burduf cât și în vederea pregătirii pentru iernare și la reluarea vegetației primăvara devreme.

Alte produse din catalog

RWA FLOAREA SOAREULUI

RHIZOVITAL C5

EPSO MICROTOP®

EPSO TOP®