RWA EVOLUTION PACK

RWA EVOLUTION PACK este un biostimulator lichid super concentrat, compus din 2 părți, RWA Spectrum și RWA F10.

Pe lângă oligoelementele NPK, prezente în proporții echilibrate- necesare pentru o creștere rapidă, în acest pachet avem disponibile principalele microelemente din nutriție cu ponderi suficiente pentru evitarea carențelor. Conținutul de 10% aminoacizi are rolul de stimulator, de accelerare a proceselor care să ducă la utilizarea imediată a nutrienților aduși prin aplicarea foliară și la absorbția mai rapidă a substanțelor nutritive din sol.

GROW BALANCE EVOLUTION PACK intensifică dezvoltarea radiculară, pregătește cultura pentru iernare și crește rezistența plantelor la boli și stres. În cultura de grâu contribuie la apariția numărului de frați ce vor duce la producția optimă.

Se recomandă aplicarea a 1-2 l/ha, în funcție de cultură și de momentul aplicării..


CONȚINE:

Substanță activă Concentrație
Azot5.0%; 60 g/l
Fosfor4.0%; 48 g/l
Potasiu6.0%; 72 g/l
Bor0.5%; 6000 mg/l
Cupru0.4%; 4800 mg/l
Fier0.4%; 4800 mg/l
Mangan0.4%; 4800 mg/l
Molibden0.1%; 1200 mg/l
Zinc0.5%; 6000 mg/l
Aminoacizi10.0%; 108 g/l
Acid lactic3.3%; 36 g/l
2-etilhexil lactat0.3%; 3.24 g/l
Ambalaj: 10 L (6 L + 4 L)

RECOMANDĂRI DE APLICARE:

Cultura Doză de aplicare Fază de dezvoltare
Rapiță de toamnă 1 l/ha

Aplicare toamna

Aplicarea din toamnă pregătește culturile pentru intrarea în optim în iarnă dezvoltând sistemul radicular precum și rezistența față de boli și factori de stres.
Cereale păioase 1 l/ha Aplicarea din toamnă pregătește culturile pentru intrarea în optim în iarnă dezvoltând sistemul radicular precum și rezistența față de boli și factori de stres.
Rapiță de toamnă 2 l/ha

Aplicare primăvara

Aplicarea primăvara ajuta cultura să repornească/ pornească viguros în vegetație și să depășească eventualele perioade de stres (erbicidări, condiții dificile, s.a.m.d.)
Cereale păioase 2 l/ha Aplicarea primăvara ajuta cultura să repornească/ pornească viguros în vegetație și să depășească eventualele perioade de stres (erbicidări, condiții dificile, s.a.m.d.)
Floarea soarelui 2 l/ha Aplicarea primăvara ajuta cultura să repornească/ pornească viguros în vegetație și să depășească eventualele perioade de stres (erbicidări, condiții dificile, s.a.m.d.)
Porumb 2 l/ha Aplicarea primăvara ajuta cultura să repornească/ pornească viguros în vegetație și să depășească eventualele perioade de stres (erbicidări, condiții dificile, s.a.m.d.)

Alte produse din catalog

RWA FLOAREA SOAREULUI

RHIZOVITAL C5

EPSO MICROTOP®

EPSO TOP®