RWA OLEAGINOASE

RWA OLEAGINOASE este un îngrășământ foliar formulat special pentru a preveni apariția carenței în microelemente la culturile de rapiță și floarea soarelui.

Crește toleranța plantelor la stres în perioadele secetoase. Perioadele secetoase reduc absorbția și translocarea substanțelor nutritive în plantă.

RWA OLEAGINOASE poate fi utilizat în combinație cu alte îngrășăminte și biostimulatori și produse de protecție a plantelor, fiind compatibil cu majoritatea produselor de pe piață. Înainte de combinarea cu produse de protecție a plantelor recomandăm realizarea unui test de precipitare!

Previne apariția deficiențelor de Bor și Molibden și stimulează absorbția macro și microelementelor.

Favorizează procesele de înflorire și fecundare.

Conține macroelemente și microelemente chelatate complet.

Forma lichidă asigură asimilarea ușoară de către plante dar și o aplicare facilă și rapidă a produsului, reducând timpul de pregătire și aplicare a soluției.


CONȚINE:

Substanță activă Concentrație
Azot5%; 58.5 g/l
Fosfor3%; 35.1 g/l
Potasiu7%; 81.9 g/l
Bor0.5%; 5850 mg/l
Cupru0.1%; 1170 mg/l
Fier0.15%; 1755 mg/l
Mangan0.25%; 2925 mg/l
Molibden0.005%; 58.5 mg/l
Zinc0.25%; 2925 mg/l
Ambalaj: 10 L

RECOMANDĂRI DE APLICARE:

Cultura Doză de aplicare Fază de dezvoltare
Rapiță de toamnă 3-5 l/ha în 200-300 l apă Este recomandat a fi folosit primăvara după reintrarea culturii în vegetație, în perioada de formare a lăstarilor laterali și la alungirea tulpinii. Previne apariția carențelor în microelemente. Crește rezistența plantelor la stres în perioadele secetoase.
Rapiță de primăvară 3-5 l/ha în 200-300 l apă Este recomandat a fi folosit primăvara după reintrarea culturii în vegetație, în perioada de formare a lăstarilor laterali și la alungirea tulpinii. Previne apariția carențelor în microelemente. Crește rezistența plantelor la stres în perioadele secetoase.
Floarea soarelui 3-5 l/ha în 200-300 l apă Se recomandă aplicarea de la a doua pereche de frunze până la începutul înfloririi. Crește rezistența plantelor la stres în perioadele secetoase

Alte produse din catalog

RWA FLOAREA SOAREULUI

RHIZOVITAL C5

EPSO MICROTOP®

EPSO TOP®