Pesticide

Produsele RWA Raiffeisen Agro Romania sunt dedicate fermierilor din ţară pentru dezvoltarea proiectelor durabile în agricultură.
Pesticidele sunt esențiale în protejarea culturilor agricole. Noi, RWA Raiffeisen Agro România SRL suntem alături de fermieri în alegerea corectă a produselor. Punem la dispoziția clienților o gamă foarte variată de produse.

Portofoliul nostru include produse de la firmele de top din piața românească, firme R&D (research&development), cât și  produse ce conțin substanțe consacrate cunoscute sub denumirea de ‘produse generice’.

Producătorii R&D investesc în cercetare, creează molecule, substanțe și dezvoltă produse ce aduc inovația, vârful de tehnologie în agricultură. În colaborare cu reprezentanții acestora, promovăm noutatea, încurajăm utilizarea de substanțe mai prietenoase cu mediu și asigurăm logistica necesară.

Am selectat în portofoliu acele ‘produse generice’ care s-au dovedit utile în aplicare și sunt apreciate din punct de vedere al raportului calitate/cost.

Fermierii pot aproviziona prin RWA Raiffeisen Agro România SRL erbicide, fungicide, insecticide, regulatori de creștere  din toată paleta de pesticide disponibilă în piață.

Pentru mai multe informații despre pesticidele potrivite pentru culturile tale, contactează-ne !