Cu o istorie îndelungată în furnizarea de produse și servicii de calitate pentru sectorul agricol din Europa Centrală și de Est, continuăm să marcăm noi reușite și să ne consolidăm poziția ca unul dintre liderii de piață în agricultura viitorului. 

RWA a avut o nouă apariție bucurătoare în revista online Jurnalul de Afaceri, cu un subiect care subliniază angajamentul și inovația pe care o aducem în domeniul agricol – în primul rând, dezvoltarea unui portofoliu impresionant de semințe, rezultat al unei selecții meticuloase din diverse case de genetică, adaptate la variațiile climatice și regionale ale României. 

De asemenea, în numărul din Martie 2024 de pe www.jurnaluldeafaceri.ro, revista a prezentat modul în care RWA promovează practici agricole sustenabile și sprijină dezvoltarea comunităților rurale prin programe de formare și educație. 

În paralel, RWA își asumă un angajament puternic față de sustenabilitate, investind în energie verde și alte inițiative ecologice pentru a reduce impactul asupra mediului înconjurător. 

Suntem bucuroși pentru interesul pe care Jurnalul Agricol îl acordă începuturilor, dar mai ales obiectivelor noastre pe termen lung! Prin parteneriate strategice, investiții în tehnologie și practici agricole responsabile, RWA își ia un angajament ferm față de succesul fermierilor și al întreprinderilor agricole din România! 

Aici poți consulta articolul din Jurnalul de Afaceri: https://jurnaluldeafaceri.ro/rwa-raiffeisen-agro-romania-inoveaza-pentru-agricultura-viitorului/ 

Share