RWA Raiffeisen Agro România a fost subiectul unui amplu articol în Jurnalul de Afaceri. Publicația a vrut să afle ce înseamnă, ce face, ce produse are și cum le comercializează o companie de input-uri agricole din România.

RWA Raiffeisen Agro România a reprezentat interes datorită creșterii constante din ultimii ani de pe piața agricolă din România. RWA a devenit un partener de încredere pentru fermieri datorită produselor de protecție a plantelor, a fertilizanților și a semințelor pe care le are în portofoliu. La toate acestea se adaugă tradingul cu cereale și oleaginoase.

În numărul din Februarie 2022, revista a abordat în detaliu compania și produsele. Cei de la www.jurnaluldeafaceri.ro au făcut o prezentare, apoi și-au îndreptat atenția către Catalogul de produse pentru protecția plantelor 2022. Este una dintre prioritățile fiecărui articol realizat de Jurnalul de Afaceri, care dorește să prezinte cititorilor care sunt produsele reprezentative ale fiecărei companii.

Jurnalul de Afaceri este o publicație lunară care prezintă și descrie evenimente, companii, știri și oameni de afaceri. Fiecare număr este trimis în format electronic unui număr de aproximativ 15.000 de persoane din managementul românesc. Aceștia sunt manageri de succes sau persoane de decizie și de influență care conduc sau activează în companii din România.

Interesul unei astfel de publicații de business din România este încă o dovadă că RWA Raiffeisen România a devenit un nume important în agricultura românească.

 

Vezi broșura Jurnalul de Afaceri aici

 

Share